Inovație pentru soluții durabile

Inovarea este baza creșterii viitoare. Ca lider mondial în soluții de acces, ASSA ABLOY, de asemenea, caută să fie mereu inovatoare.

Inovarea este o parte a istoriei și istoria ASSA ABLOY. Începând cu anul 2005, ne-am crescut noastre de investiții de cercetare și dezvoltare cu 130 la sută și a crescut numărul de ingineri de design de produs la 1.400.

Vânzările de produse lansate într-un cont de trei ani, pentru aproape 30 rămas singur la sută din totalul vânzărilor în timp ce vânzările de produse electromecanice, inclusiv de automatizare la intrare, au crescut de la 20 cu 49 la suta din vanzarile grupului din anul 2000.

2005 | 28 de miliarde SEK

2015 | 68 de miliarde SEK

 

Produse mecanice

 

Automatizari intrare

 

Produse electromecanice

 

Usi de securitate

Ca urmare, pentru a doua oară consecutiv, ASSA ABLOY a făcut parte din lista de 100 cele mai inovative companii Forbes din lume, clasament locul 78 în 2013, 93 în 2014, și locul 90 în 2016.

Cu două decenii în valoare de experiență, ASSA ABLOY continuă să conducă la dezvoltarea industriei de securitate, introducerea unor soluții durabile, sigure și sigure.

Produse și procese durabile sunt în mod inerent mai eficiente în utilizarea resurselor. ASSA ABLOY poate reduce costurile și de a crea valoare atât pentru Grupul în sine cât și clienții săi prin dezvoltarea durabilă o parte integrantă a procesului de inovare de produs.

Se face in fiecare încercare de a se asigura că produsele nou proiectate sunt la fel de eficiente energetic posibil. Scopul nostru este de a dezvolta noi concepte de produse care rezolva problemele clienților și de a crea valoare adaugata, bazate pe soluții și procese durabile.

Inițiative, cum ar fi Future Lab, un incubator de inovare ASSA ABLOY, permite tuturor părților interesate să interacționeze și să discute tendințele de securitate cu experți și pentru a influența dezvoltarea produsului.