Soluții hands-free pentru deschiderea ușilor

Suprafețele de contact ale ușilor reprezintă un mediu favorabil pentru răspândirea bacteriilor dăunătoare. Rupe lanțul infectărilor, folosește soluțiile de acces hands-free de al ASSA ABLOY: mânere antibacteriene, automatizări, acces mobil cu smartphone-ul și altele.

Mânere Rockwood

Deschide ușa folosind piciorul sau brațul, fără a atinge direct suprafața de contact a ușii.

Planet NoHander

Deschide ușa cu piciorul folosind acest deschizător compatibil cu majoritatea tipurilor de uși batante.  Apasă cu talpa piciorului și apoi trage ușor ușa spre tine. Soluția este ideală pentru birouri și spații publice, de exemplu, pentru ușile toaletelor. Instalare ușoară, acționare rapidă.

Mâner igienic ASSA

Un mâner ergonomic și modern, al cărui design permite deschiderea folosind antebrațul și curățarea ușoară a acestuia,  îndeplinind astfel cerințele stricte ale mediului spitalicesc.

Mânere antibacteriene ABLOY ACTIVE

Acoperire antibacteriană aplicată din fabrică mânerelor, combate bacteriile dăunătoare cu până la 99%, datorită particulelor de argint din compoziție. Pentru acasă, școli, birouri, instituții publice și spitale. Disponibile și în variante pentru deschidere cu cotul.

Acces mobil

Deschide ușa folosind smartphone-ul sau smart watch-ul, fără a atinge mânerul sau suprafețele acesteia. Soluții pentru acces mobil și automatizări pentru uși, destinate birourilor, hotelurilor și altor instituții. Eliminați formarea cozilor, atingerea cardurilor de acces, pentru un acces mai rapid și sigur.