/Local/assaabloyRO/BIM/bim-banner-parallax-2.jpg
Capacitatea noastră BIM

permite crearea unui design complet cu costuri eficiente, adăugând valoare pe durata întregului ciclu de viață a proiectului clădirii. 

/Local/assaabloyRO/BIM/bim-banner-parallax1.jpg
ASSA ABLOY Openings Studio™

este un instrument pentru specificații, inteligent, compatibil BIM, care te ajută să creezi soluții complete și personalizate pentru deschiderea ușilor.

Ieșiți dintr-un mediu 2D într-o lume 3D de noi posibilități

Apelând la ani de experiență, echipa noastră de specificații oferă soluții personalizate și complete de deschidere a ușilor pentru toate aplicațiile și cerințele de securitate.

Ne-am angajat să respectăm cele mai bune pratici, așa că am adoptat timpuriu schema de certificare BREEAM® Associate, fiind calificați să susținem proiecte de construcție ecologică, iar Declarațiile noastre de mediu (EPD), contribuie cu credite pentru certificări ca BREEAM® sau LEED®.    

Dezvoltăm agenda BIM,  îmbunătățind colaborarea și schimbul de informație, capabilitățile noastre BIM simplificând specificațiile adăugând valoare în cadrul fiecărui proiect-de la primele stagii ale proiectării până la construcție și în etapele ulterioare.