Soluții de securitate pentru nodurile de transport public

Volumele mari de pasageri care tranzitează centrele de transport public, indiferent dacă acestea sunt aeroporturi sau stații de tren și de metrou, necesită un sistem complex de gestiune al accesului prin natura lor sensibilă și de risc ridicat.

Funcționarea și controlul accesului necesită soluții inteligente, discrete și eficiente de securitate în managementul clădirilor.

Sistemele de control acces cu chei master, realizate din cilindri de înaltă securitate și încuietori mecanice sau electromecanice asigură securitate la nivel ridicat și acces selectiv, păstrând zonele de servicii sigure. Evacuarea de urgență instalată în toată clădirea permite, prin traseele sale, ieșirea în condiții de siguranță a unui număr mare de oameni în caz de urgență.

Principalele domenii în care ASSA ABLOY poate oferi o soluție integrată:

Intrari principale: sisteme de acces automat eficiente capabile să absoarbă un nivel ridicat de trafic pietonal asigurând în același timp intrare și ieșire în condiții de siguranță printr-o combinație de sisteme uși automate și rotitor.

Zone de înaltă securitate: soluții de securitate robuste care controlează accesul la zonele cu acces restricționat prin ușa inteligentă și de încredere.

Clădiri furnizori de utilităţi: sisteme de cheie de master și de management, precum și de control al accesului electromecanic oferă  acces flexibil și personalizat la nodurile de transport pentru diverse baze ale angajaților, asigurând în același timp stocarea securizată a activelor.

Zone industriale și de andocare: uși specializate de înaltă viteză, secționale, verticale, pliante și rulante, precum și sisteme de andocare, sunt folosite pentru a satisface nevoile de securitate și a funcționalității zonelor industriale și de andocare în cadrul nodurilor de transport.

Ieșiri de urgență: soluții rapide de ieșire care combină ușurința de ieșire în siguranță  și ușile de incendiu cu sisteme de ieșire de panică, care protejează atât persoanele cât și bunurile în timpul situațiilor de urgență, și pentru a preveni intruziunilor din exterior, în orice moment.