Toate-în-unul - soluții de deschidere a ușilor din spațiile comerciale

Soluțiile de securitate pentru spațiile comerciale ar trebui să contribuie la sporirea confortului clientului.

Clientul este în centrul atenției magazinelor și centrelor comerciale. Un serviciu bun înseamnă disponibilitate mare și acces facil, prevenind în același timp furturile și intrușii.

Soluțiile pentru uși și sistemele de evacuare trebuie să fie suficient de robuste pentru a gestiona traficul pietonal intens și bunurile în mișcare rapidă în orice moment, în timp ce soluțiile de control acces permit monitorizarea și limitarea accesului la zonele tehnice și de serviciu ale clădirilor.

Principalele domenii în care ASSA ABLOY poate oferi o soluție integrată:

Intrările principale: sistemele de uși automate glisante, rotative sau care se deschid larg, fac intrările în magazin atrăgătoare și primitoare. Ele pot absorbi în același timp niveluri ridicate de trafic asigurând un acces facil tuturor clienților.

Zona pentru personal : încuietorile mecanice în zone ale angajaților reduc amenințările la adresa personalului prin menținerea persoanelor neautorizate afară. Soluțiile de control al accesului se asigura că tuturor angajaților, inclusiv angajaților temporari, li se acordă acces prin soluții de identificare sigure, administrate de la distanță.

Spațiile de încărcare și depozitare: controlarea accesului și soluțiile de identitate sigure asigură accesul personalului autorizat  la zonele restricționate care conțin mărfuri sau produse și  permit păstrarea unui registru auditat de acces inventar. Ele pot, de asemenea, permite ca livrările să fie primite după orele de program, prin atribuirea de acces furnizorului la o poartă încuiată, care poate fi deschisă pentru a livra bunuri, în timp ce restricționează accesul la restul instalației.