Sisteme de securitate pentru instituțiile de stat

Cu o varietate de funcționalități, facilitățile guvernamentale au mare nevoie de soluții flexibile de siguranță și de securitate.

De la birouri, centre de formare și zone de antrenament până la facilități secrete, ușile și sistemele fiabile sunt o necesitate în medii de înaltă securitate și totul, de la încuietori mecanice și accesoriile ușilor până la soluții electronice cum ar fi alarme si sisteme de control al accesului, trebuie să lucreze într-un sistem integrat , ușor de administrat și de lungă durată.

Principalele domenii în care ASSA ABLOY pot oferi o soluție integrată:

Perimetru de securitate și motive: Sisteme de control acces permit monitorizarea de la distanță a instalațiilor dintr-o locație centrală și să se asigure că toate accesul vizitatorilor este controlat.
Principalele intrări: Sisteme automate glisante, rotative sau batante uși care pot absorbi niveluri ridicate de trafic combinat cu sistemele de control al accesului electronice care permit monitorizarea de la distanță dintr-o locație centrală, pentru a se asigura că toate accesul vizitatorilor este controlat la anumite ore ale zilei.
Zone administrative: produse puternice și solide specializate, cum ar fi sistemele cheie de master și soluții de control al accesului, precum și impasurilor de înaltă securitate și lacătele împiedică accesul neautorizat la rețelele sau informații.
Urmărirea activelor: dulapuri cheie inteligente și dulapuri integrate ușor în soluții de control al accesului mai larg asigura o protecție suplimentară prin intermediul în timp real de audit-piste, etichetarea și trasabilitatea cele mai importante active ale facilității.
Ieșiri de urgență: soluții rapide de ieșire care combină ușurința de securitate egress, inclusiv în formă scopului urmărit și a ușilor de incendiu sisteme de ieșire de panică, care protejează atât persoanelor și a bunurilor în timpul situațiilor de urgență și pentru a preveni intruziunilor din exterior, în orice moment.