Soluții integrate pentru mediile educaționale

Un mediu educațional sigur necesită soluții inteligente, discrete și eficiente de management al accesului.

Furnizarea studenților și cadrelor didactice cu un mediu sigur și convenabil pentru învățare și de viață este preocuparea principală în privința securității pentru școli și universități.

Din cauza setărilor complexe, soluțiile de acces pentru sectorul educației trebuie să fie flexibile pentru a satisface nevoile diverse ale elevilor, studenților și a personalului de învățământ.

În timp ce deschiderea este un element cheie, accesul la anumite zone ar trebui să fie monitorizate și limitate în anumite momente.

De la clădirile care adăpostesc intrări principale si amfiteatre până la facilități sportive sau cămine studențești, controlul accesului ales și soluțiile de supraveghere și  de evacuare trebuie să lucreze ca un întreg pentru a oferi securitate și protecție adecvată împotriva furtului, efracției și vandalismului.

Principalele domenii în care ASSA ABLOY pot oferi o soluție integrată:

Principalele intrări: Sisteme automate glisante, rotative sau batante uși care pot absorbi niveluri ridicate de trafic combinat cu sistemele de control al accesului electronice care permit monitorizarea de la distanță dintr-o locație centrală, pentru a se asigura că toate accesul vizitatorilor este controlat în anumite momente ale zilei.

Camere administrative și de personal: soluții de control al accesului persoanelor și a proteja proprietatea pentru a asigura un mediu confortabil.

IT / spații tehnice / laboratoare: acces și sisteme electronice de gestionare a activelor, cu o monitorizare suplimentară și de audit-piste să restricționeze accesul neautorizat și asigură protecția bunurilor împotriva furtului.

Săli de curs și săli de clasă: uși de flexibile și ieșirile de urgență și de a oferi un confort de acces inclusiv, în timp ce sistemele de control integrate permit monitorizarea studenților.

Cămine: hardware dinamice si solutii de control al accesului proteja studenții și active în timp ce cerințele de adăpostire de mobilier de usi rezistente costume de student.

Urmărirea activelor: dulapuri cheie inteligente și dulapuri integrate ușor în soluții de control al accesului mai larg asigura o protecție suplimentară prin intermediul în timp real de audit-piste, etichetarea și trasabilitatea cele mai importante active ale facilității.