Acces de înaltă clasă pentru pacienți, personal și vizitatori în medii de asistență medicală

Într-un mediu de asistență medicală, limitarea și monitorizarea accesului la anumite zone, la anumite ore din zi sunt esențiale pentru a oferi un mediu sigur și fără germeni.

Furnizarea accesului, securitate și servicii medicale de calitate necesită în același timp soluții inteligente, discrete și eficiente de securitate și management, care trebuie să fie flexibil pentru a satisface nevoile diverse ale pacienților, personalului medical și publicului vizitator.

În timp ce întreruptoarele și mânerele ușilor anti-microbiene ajută la prevenirea răspândirii infecțiilor în saloanele chirurgicale și în zonele cu pacienți, sistemele de control acces și de evacuare intervin pentru a oferi nivelul necesar de securitate de-a lungul spațiilor.

Principalele domenii în care ASSA ABLOY pot oferi o soluție integrată:

Intrari principale: automate glisante, rotative sau batante uși care pot absorbi niveluri ridicate de trafic și de a asigura un acces facil pentru pacienții cu handicap și ale vizitatorilor, combinate cu sisteme de control al accesului electronice care permit monitorizarea de la distanță dintr-o locație centrală pentru a se asigura că numai persoanele autorizate pot avea acces la clădirea după un timp setat pe timp de noapte.
Camerele și secții ale pacienților: camere sigure și spațioase și secții dotate cu uși și mânere cu caracteristici cheie antimicrobiene pentru a limita răspândirea infecției precum încuietori și sisteme de control al accesului în zonele mai sensibile, cum ar fi demența pacientului și secțiile de psihiatrie.
Farmaciile: Farmaciile sigure la fața locului cu sisteme de monitorizare de protecție la nivel înalt și de control al accesului, plus facilitățile de audit-trail și pentru a descuraja furtul și să permită investigații, dacă este necesar.
Unități chirurgicale: Usi automate de specialitate pentru unitățile chirurgicale și săli de operații, complet cu comutatoare de cot pentru a minimiza contactul cu mânere și elimină riscul de infecție, precum și sistemele de control pentru a restricționa accesul neautorizat.
Urmărirea activelor: dulapuri cheie inteligente și dulapuri integrate ușor în soluții de control al accesului mai larg asigura o protecție suplimentară prin intermediul în timp real de audit-piste, etichetarea și trasabilitatea cele mai importante active ale facilității.
Ieșiri de urgență: soluții rapide de ieșire care combină ușurința de securitate egress, inclusiv în formă scopului urmărit și a ușilor de incendiu sisteme de ieșire de panică, care protejează atât persoanelor și a bunurilor în timpul situațiilor de urgență și pentru a preveni intruziunilor din exterior, în orice moment.