Încuietori și sisteme de securitate pentru locuințe

Broaștele si sistemele de securitate pentru locuințele individuale și complexele de apartamente trebuie să ofere protecție împotriva efracției și furtului, fiind în același timp fiabile și ușor de utilizat.

De la uși de securitate pentru intrare care folosesc încuietori și cilindri tradiționali, mecanici, până la încuietori digitale de ultimă oră pentru uși cu cilindri motorizați, soluțiile de securitate cu aplicabilitate rezidențială ar trebui să fie adaptate la nevoile individuale de siguranță, securitate și confort. Acestea pot include, de asemenea, CCTV și sisteme de alarmă.

Principalele domenii în care ASSA ABLOY poate oferi o soluție integrată:

Uși de intrare: soluțiile de închidere electromecanice și încuietorile digitale oferă securitate pentru intrarea în case particulare. Pentru complexe de apartamente, soluțiile de control al accesului folosind carduri inteligente pot spori securitatea împotriva intrușilor permițând în același timp intrarea personalului de întreținere la momentul programat.

Uși de garaj: garajele pot fi asigurate cu ajutorul încuietorilor mecanice sau electromecanice și alarmelor, care sunt ușor de montat și de utilizat. Pentru complexe de apartamente, sistemele de control al accesului folosind cititoare și carduri permit rezidenților să păstreze intrușii afară.

Sisteme de alarmă: cu fir și alarme wireless pot fi montate la uși și ferestre pentru a asigura securitatea completă caselor particulare.

Alte domenii: lacătele asigură o securitate suplimentară în toată casa, de la dulapul cu instrumente din garaj, până la magazia din grădină, ele țin copiii departe de zonele periculoase și de protejează bunurile și proprietatea contra furturilor.