Soluții de securitate și control al accesului în fabrici

Sectorul industrial și de utilități se confruntă cu numeroase provocări de securitate, cum ar fi condițiile meteorologice extreme, protecția cercetării și a zonelor sensibile din punct de dezvoltare sau de producție și mai multe intrări și niveluri de drepturi de acces.

Cerințele de securitate pot varia în funcție de tipul de activitate, cum ar fi cercetarea și dezvoltarea, depozitarea combustibililor sau a energiei precum și de dimensiunea și locația funcțiunii. Sisteme de închidere, controlul accesului și soluțiile privind siguranța vieții trebuie să furnizeze flexibilitate, un nivel ridicat de securitate și să fie suficient de robuste pentru a rezista condițiilor meteorologice extreme.

Sistemele de control acces electronice și sisteme Master Key garantează intrarea ușoară pentru persoana potrivită la momentul oportun în timp ce securitatea este asigurată prin ieșiri de urgență, sisteme de închidere mecanice și dispozitive lock-out de siguranță.

Principalele domenii în care ASSA ABLOY poate oferi o soluție integrată:

Securizarea perimetrului și împrejurimilor: sistemele de control acces permit monitorizarea de la distanță a instalațiilor dintr-o locație centrală și asigurarea că tot accesul vizitatorilor este controlat.

Zone sensibile de Cercetare-Dezvoltare, de producție și zone de depozitare: uși de protecție la foc și explozie de înaltă securitate personalizate ce asigură siguranța oamenilor și a echipamentului. Ușile de înaltă securitate integrate cu sistemele de control al accesului sunt de asemenea importante în restricționarea accesului la zonele din afara limitelor.

Spații în aer liber: sisteme de inchidere electromecanice, încuietori mecanice și lacăte proiectate să funcționeze în condiții meteorologice extreme oferi protecția locației în aer liber.

Blocarea și securizarea mașinilor: lacătele cu siguranță lock-out asigură mașinile și vehiculele care nu sunt exploatate în timpul operațiunilor de întreținere pentru evitarea accidentelor.

Ieșiri de urgență: soluții rapide de ieșire care combină ușurința de evacuare, a ușilor de incendiu personalizate și a sistemelor de ieșire de panică, care protejează atât persoanele și bunurile în timpul situațiilor de urgență cât și pentru a preveni intruziunile din exterior, în orice moment.