Soluții integrate de deschidere a ușilor în clădiri publice pentru timpul liber

O soluție de securitate pentru o clădire publică ar trebui să sporească experiența vizitatorilor și să asigure în același timp o funcționare sigură și convenabilă.

Clădirile publice trebuie să fie deschise publicului și în acelasi timp să fie bine protejate împotriva intrușilor, furtului, vandalismului și incendiilor. Produsele pot avea nevoie, de asemenea, să se potrivească cu arhitectura istorică sau cu structuri moderne de sticlă.

Centrele sportive, sălile de concerte și muzeele sunt câteva dintre clădirile publice care necesită soluții de evacuare în caz de urgență, echipate cu dispozitive de ieșire în situații de panică și butoane de eliberare imediată pentru a garanta siguranța vizitatorilor. Ele pot beneficia, în același timp, de soluții de control acces și restricționarea intrării, în zone cu acces limitat.

Principalele domenii în care ASSA ABLOY poate oferi o soluție integrată:

Securizarea perimetrului și împrejurimilor : sistemele de control acces permit monitorizarea de la distanță a instalațiilor dintr-o locație centrală și să se asigure că tot accesul vizitatorilor este controlat.

Intrări principale: sisteme de uși automate glisante, rotative sau batante care pot absorbi niveluri ridicate de trafic combinate cu sistemele de control al accesului electronice care permit monitorizarea de la distanță dintr-o locație centrală și în jurnal detaliile vizitatorilor care au intrat în clădire.

Zonele publice: soluțiile fizice și logice de control al accesului pot fi utilizate și adaptate pentru a permite sau limita accesul la zone cum ar fi toalete, cafenele și sali de audiență, la ore stabilite de zi.

Vestiarele și zonele VIP: soluțiile de control accesate de la distanță, combinate cu sisteme de securitate, inclusiv CCTV, asigură că persoanele potrivite primesc dreptul de intrare la momentul potrivit, restricționându-le accesul în rest. 

Ieșiri de urgență: soluții rapide de ieșire care combină ușurința de ieșire cu ușile de incendiu  și sisteme de ieșire de panică, care protejează atât persoanele cât și bunurile în timpul situațiilor de urgență și pentru a preveni intruziunilor din exterior, în orice moment.