Asigurarea securității și monitorizarea accesului în mediile corporatiste

Protecția informațiilor comerciale sensibile este de maximă importanță. Din acest motiv, clădirile de birouri și mediile corporatiste necesită un nivel ridicat de securitate.

Soluțiile de securitate în birou, incluzând uși de securitate, precum și controlul accesului fizic și logic trebuie să fie flexibile; au nevoie să se ocupe de un flux de oameni cu diferite permisiuni de acces de-a lungul zilei, cât și să permită ieșirea în condiții de siguranță în caz de urgență.

Marile corporații pot necesita un sistem global de control al accesului pentru toate perimetrele, acestea putând fi gestionate de la distanță.

Există, de asemenea, solicitari pentru confort si ușurință în utilizare pentru angajații care își petrec zilele la birou - sistemele de control acces fac acest lucru posibil.

Principalele domenii în care ASSA ABLOY pot oferi o soluție integrată:

Intrări principale: sisteme automate glisante, rotative sau uși batante care pot absorbi niveluri ridicate de trafic combinat cu sistemele de control al accesului electronice care permit monitorizarea de la distanță dintr-o locație centrală pentru a se asigura că personalul autorizat acordă intrarea și că accesul vizitatorilor este controlat, în orice moment.

Încăperi de birou: uși de securitate și hardware, combinate cu soluții de control al accesului, folosind carduri inteligente asigură siguranța informațiilor și a obiectelor de valoare, atunci când sunt lasate nesupravegheate.

Sălile de conferință: sisteme de control acces cu carduri inteligente, integrate în uși de siguranță echipate cu încuietori electromecanice care previn accesul persoanelor neautorizate în încăpere în timpul întâlnirilor importante. 

Urmărirea activelor: dulapurile inteligente de chei integrate cu ușurință în soluții mai largi de control al accesului oferă o protecție suplimentară prin intermediul auditurilor în timp real, prin etichetarea și urmărirea celor mai importante elemente ale facilității.

Ieșiri de urgență: soluții rapide de ieșire care combină ușurința de ieșire, inclusiv ușile antiincendiu și sistemele de ieșire de panică care protejează atât persoanele cât și proprietatea în caz de urgență și împiedică intruziunea din exterior în orice moment.