Regulamentul General de Protectie a Datelor (RGPD)

ASSA ABLOY se angajează să opereze în conformitate cu legile privind datele la nivel global în diversele sale diviziuni. Regulamentul UE privind protecția generală a datelor ("GDPR") ne obligă să respectăm principiile corectitudinii, responsabilității și transparenței în gestionarea datelor cu caracter personal.

ASSA ABLOY  are o abordare concentrata, structurala si sistemica a protectiei datelor si a vietii private. Programul nostru de protectie a datelor ASSA ABLOY aplicabil la nivel global, a fost dezvoltat pentru a proteja integratatea datelor personale ale angajatilor, clientilor si partenerilor nostri din intreaga lume. ASSA ABLOY a dedicat resurse intregului grup, al carui obietiv permanent este respectarea legilor privind datele de la nivel global, inclusiv RGPD.

Mentinem datele personale securizate utilizand echipamente care functioneaza in conformitate cu standardele de securitate recunoscute. In cazul in care drepturile persoanelor fizice sunt expuse riscului, efectuam evaluari de impact in conformitate cu metodologia noastra standard. 

Recunoastem ca legile privind datele sunt in continua evolutie. ASSA ABLOY a investit resurse considerabile pentru a creste gradul de constientizare si a lansa cursuri de formare in legatura cu programul sau de protectie a datelor. Monitorizam continuu evolutiile privind protectia datelor pentru a ne asigura ca politicile si procedurile noastre sunt relevante si adecvate. 

Ne angajam sa asiguram buna guvernanta a datelor si suntem investiti in increderea si securitatea datelor pe termen lung. 

Pentru a afla mai multe despre Regulamentul General pentru Protectia Datelor, verificati declaratiile oficiale ale Uniunii Europene