Notificarea de confidențialitate

ASSA ABLOY se angajează să vă protejeze datele personale. Această notificare de confidenţialitate descrie:

  • tipurile de date pe care le colectam prin acest website
  • felul în care ASSA ABLOY folosește aceste date și pentru ce
  • cu cine împărțim aceste date și unde- perioada de stocare acestor date
  • drepturile dvs. inclusiv modalitatea în care ne puteţi contacta dacă aveţi întrebări suplimentare cu privire la modalitatea noastră de procesare a datelor dvs. personale
  • modul in care putem face schimbări acestei notificări

ASSA ABLOY Romania, companie inregistrata in Romania cu codul fiscal 10473502 si sediul pe Bulevardul Preciziei, nr. 5, sector 6, București, ca și "controlor de date", este responsabil pentru procesarea datelor dvs. personale asociate. 

Pentru mai multe informații legate de politica noastră de cookie, citiți întreaga noastră Politică de Cookie.

Ce date personale va procesa ASSA ABLOY?

ASSA ABLOY colectează şi salvează:

- nume, adresă, adresă de email şi număr de telefon pe care le introduceţi/oferiţi pentru a obţine informaţii de la noi. Aceste date personale ajută ASSA ABLOY să proceseze cererea dvs. de informaţii. (ex. pentru o consultaţie tehnică)

detaliile de contact si de livrare, precum si informatii financiare referitoare la platile dvs. online pe care le trimiteti (a) ca parte a detaliilor contului dvs. (daca aveti unul) si/sau (b) in legatura cu orice solicitare de cumparare a produselor pe site-ul nostru

- adresa IP pentru a va putea oferi continut relevant din punct de vedere geografic si in scopuri de personalizare a experientei pe website.

Cum şi de ce vom utiliza datele dvs. personale?

De ce procesam aceste date personale? Care este temeiul legal pentru o astfel de procesare?
Pentru a va oferi informatia pe care o solicitati prin intermediul website-ului. Avem nevoie sa folosim aceste date personale pentru a va raspunde solicitarii.
Pentru a va crea si utiliza contul dvs., unde este cazul, de exemplu pentru a va trimite notificari pentru schimbarea parolei sau pentru a va schimba detaliile contului. Avem nevoie sa folosim aceste informatii personale pentru a va oferi un cont online.
Pentru a va permite sa va folositi contul social media pentru a va crea si accesa contul pe website-ul nostru, acolo unde este cazul. Avem nevoie sa folosim aceste informatii personale pentru a va oferi un cont online prin intermediul contului dvs. de social media.
Pentru a va procesa cererea de cumparare atunci cand efectuati o asemenea cerere pe website, pentru a va contacta in legatura cu vanzarile si ca parte a procedurilor noastre de relatii cu clientii. Avem nevoie sa folosim aceste date personale pentru a ne indeplini obligatiile contractuale din momentul in care ati plasat o comanda pe website.
Pentru a va pastra in siguranta platile pe website si pentru siguranta acestuia. Este in interesul nostru legitim sa procesam date personale pentru a pastra platile clientilor in siguranta, pentru a  preveni fraudele si pentru a ne proteja website-ul de atacuri cibernetice.
Pentru analize statistice despre modul in care este utilizat website-ul si pentru a-l imbunatati astfel. Este in interesul nostru legitim sa analizam aceste date pentru a intelege cum este folosit website-ul nostru si pentru a-l gestiona si imbunatati. Avand in vedere ca date personale sensibile nu vor fi procesate si procesarea este limitata, am concluzionat ca este interesul nostru legitim ne ofera un precedent sa desfasuram aceasta analiza si imbunatatiri peste interesul dvs. de confidentialitate.
Pentru a intelege mai bine interesele dvs. si preferintele, si astfel sa va oferim o experienta personalizata pentru aceste cerinte, de exemplu analiza compaportamentala si automatizarea marketingului. Este interesul nostru legitim sa ne uitam la preferintele pe care le deducem din comportamentul dvs. prin browser si achizitii, pentru a va personaliza experienta ca utilizator al website-ului, inclusiv materialele de marketing pentru a fi in linie cu preferintele dvs. de marketing (vedeti mai jos).
Pentru a va trimite comunicari despre produsele si servicii relevante pentru interesele dvs., in concordanta cu preferintele dvs. de marketing. Va trimitem doar materiale de marketing pentru care v-ati exprimat acordul.
Pentru a va oferi instrumente care sa va asiste invazari pentru a selecta produsul sau serviciul corect. Avem nevoie sa folosim datele dvs. personale astfel pentru a va raspunde solicitarii.
Pentru a fi in concordanta cu ceritele legale care nise aplica, precum taxe sau raportari financiare.  Avem nevoie sa folosim aceste date astfel pentru a fi in conformitate cu obligatiile noastre legale.

Transferul de date personale

În acest scop, datele personale se vor transfera către grupul de companii ASSA ABLOY din următoarele ţări situate în afara zonei EU/EEA, Zona Economică Europeană: Suedia. Deoarece în aceste ţări este posibil să existe un nivel mai scăzut de protecţie decât în cele din EU/EEA, ASSA ABLOY aplică clauze contractuale standard aprobate de Comisia Europeană atunci când transferă date personale pentru a asigura un nivel suficient de protecţie. Clauzele contractuale standard se găsesc prin intermediul următorului link: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_ro

 Datele personale colectate şi stocate sunt utilizate exclusiv de companii din cadrul grupului ASSA ABLOY, cu excepţia cazurilor următoare în care putem depune datele către terţi:

  • Atunci când solicită legea;
  • Către un cumpărător sau potenţial viitor cumpărător al nostru, şi/sau;
  • Către furnizorii de servicii numiţi de ASSA ABLOY care asigură servicii conectate acestui website sau funcţiilor acestuia, dar atât cât este necesar în scopul furnizării acestor servicii – de exemplu furnizorul nostru de servicii pentru cardurile de debit pentru procesarea plăţilor dvs. prin intermediul acestui website, furnizorii de servicii de transport pentru a putea livra produsele achiziţionate şi furnizorii de servicii IT ce găzduiesc, dezvoltă şi asigură suport pentru acest website.

ASSA ABLOY va lua toate măsurile necesare pentru a proteja toate datele personale transferate către terţi să către alte ţări, conform legilor aplicabile pentru protecţia datelor şi conform celor menţionate mai sus.

Pentru ce perioadă va stoca ASSA ABLOY datele dvs. personale?

ASSA ABLOY stochează datele personale atât cât este necesar pentru a respecta scopul pentru care au fost colectate. Acest lucru înseamnă că ASSA ABLOY şterge datele dvs. personale atunci când acestea nu mai sunt necesare pentru a procesa o cerere, o comandă sau pentru administrare contului dvs. sau a relaţiei noastre cu clienţii. Statisticile anonime pot fi apoi salvate. 

Drepturile dumneavoastră

In ceea ce priveste datele dvs. personale pe care le detinem, aveti urmatoarele drepturi:

- De a cerere o copie a datelor dvs. personale din inregistrarile noastre

- Sa ne solicitati sa corectamsau sa stergem datele dvs. personale (desi asta ar insemna ca nu vom putea procesa solicitari sau comenzi online, sau ca contul dvs. online expira)

- Sa ne solicitati sa ne oprim din procesarea datelor dvs. personale (de exemplu datele pe care le folosim pentru a ne imbunatati website-ul), sau sa restrictionam cum le porcesam ( de exemplu daca datele sunt incorecte).

- Sa solicitati datele dvs personale folosite  pentru a va oferi informatiile pe care le solicitati, procesarea unei comenzi sau gestionarea contului dvs online sau relatia noastra intr-un format ce poate fi citit de o masina, pe care aveti dreptul sa le transferati la un alt controller de date

- Sa va retrageti acordul privind procesarea datelor dvs. de catre noi in scopuri de marketing, in orice moment, mai putin atunci cand cererea de stergere a datelor dvs. sunt date de care noi avem nevoie pentru a fi concordanta cu obligatiilr nostre legale.

Solicitarile privind exersarea drepturilor dvs. pot  fi adresate catre Responsabilul cu Protectia Datelor la Centrul de Contact pentru Confidentialitate.

Dacă aveţi plângeri cu privire la procesarea datelor dvs. personale de către ASSA ABLOY aveţi dreptul să raportaţi aceste neplăceri către ANSPDPC  autoritatea de supervizare pentru procesarea datelor de către ASSA ABLOY.

Cum putem sa modificam aceasta notificare?

Vom actualiza aceasta notificare periodic ca raspuns la modificarile legislativa proportionale. Va vom informa cand se vor produce astfel de schimbari, inclusiv momentul la care acestea vor intra in vigoare. Daca veti continua sa utilizati site-ul web dupa astfel de actualizari vom considera acceptarea termenilor. Daca nu sunteti de acord cu aceste modificari, nu ar trebui sa mai folositi site-ul web.