Mărci în portofoliu

Există o valoare considerabilă în mărcile noastre bine-cunoscute care joacă un rol important în crearea încrederii, loialității și diferențierii. Folosim o strategie multi-brand pentru a combina punctele forte globale și locale.

ABLOY oferă inovații de securitate și blocare dedicate creării mai multă încredere în lume. Combinând expertiza digitală și mecanică, Abloy Oy dezvoltă soluții de securitate de top din industrie, care protejează oamenii, proprietatea și afacerile. Abloy face parte din grupul ASSA ABLOY, lider global în soluții de acces. În fiecare zi, ajutăm miliarde de oameni să se bucure de o lume mai deschisă.

HID Global este un producător lider în industria de control al accesului, care deservește clienții din întreaga lume cu tehnologii de proximitate și fără contact smart card, stație centrală gestionate cu controlere de acces, sigure și soluții de carduri personalizate, soluții de identitate și software fotografie carte de gestionare digitală, soluții de emitere a cardului sigure și RFID cilindri electromecanici.

Mercor Doors, care face parte din grupul ASSA ABLOY, este un producător de top în Polonia de uși de securitate ignifuge și non-ignifuge, ecrane fixe, porți glisante și perdele de incendiu.
Toate produsele ASSA ABLOY Mercor Doors sunt personalizate și certificate conform standardelor europene și sunt proiectate pentru a asigura securitatea, siguranța și confortul oamenilor în clădirile rezidențiale și comerciale. Mercor Doors oferă produse care îndeplinesc atât cerințele de siguranță, cât și cele de proiectare.

De aproape cinci decenii, Mul-T-Lock a fost un lider mondial în dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor de blocare de înaltă securitate și a soluțiilor de control al accesului pentru aplicații instituționale, comerciale, industriale și rezidențiale.
Mul-T-Lock este deținut în prezent în totalitate de Grupul ASSA ABLOY, un lider global în soluții de acces cu o experiență dovedită în a ajuta miliarde de oameni din întreaga lume să se bucure de o lume mai deschisă.

TESA ASSA ABLOY este cel mai mare producător spaniol de soluții de blocare și tehnologie de control al accesului pentru piața rezidențială și instituțională. TESA ASSA ABLOY este renumită pentru calitatea, inovația și aplicarea celei mai noi tehnologii în produsele sale (certificări ISO 9001 - 14001) și face parte din grupul ASSA ABLOY din anul 2001.

Yale este o marcă de securitate lider, puternică de 180 de ani, care protejează oamenii, locurile și lucrurile pe care le iubim cel mai mult. Ține în siguranță milioane de locuințe și companii din întreaga lume cu încuietori mecanice inovatoare, seifuri și încuietori inteligente pentru ușile de la intrare, ușile interioare, dulapurile, livrarea pachetelor și multe altele. Yale face parte din grupul ASSA ABLOY, lider global în soluții de acces. În fiecare zi, ajutăm miliarde de oameni să se bucure de o lume mai deschisă.