Mărci în portofoliu

Forţa ASSA ABLOY constă în portofoliul de mărci, portofoliu care include unele din cele mai cunoscute şi mai de încredere nume din industria sistemelor de închidere. Mărcile noastre îşi completează punctele tari reciproc permiţându-ne să oferim soluţii potrivite tuturor clienţilor noştri.

Abloy este un important producători de încuietori, sisteme și elemente arhitecturale și lider mondial dezvoltator de produse în domeniul tehnologiei încuietorilor electromecanice de blocare.

Înființată în  anul 1936 ca o inginerie de precizie și atelier de inginerie electrica, a dezvoltat printr-o politică de produs coerent pentru a deveni lider de piață la nivel mondial în domeniul tehnologiei electromecanice dispozitiv de blocare. Greve electrice de uși, șuruburi electrice, încuietori de securitate, sisteme de control al accesului, magneți electro holding, tehnologie traseu de salvare, leagăn de acționare pentru uși, sisteme automate descărcătorului și elementele de comandă se numără printre produsele pe care effeff, cu sediul în Albstadt, Germania,  le exportă in întreaga lume.

FAB este un bine-cunoscut și respectat de brand ceh cu aproape 100 de ani de tradiție. 

HID Global este un producător lider în industria de control al accesului, care deservește clienții din întreaga lume cu tehnologii de proximitate și fără contact smart card, stație centrală gestionate cu controlere de acces, sigure și soluții de carduri personalizate, soluții de identitate și software fotografie carte de gestionare digitală, soluții de emitere a cardului sigure și RFID cilindri electromecanici.

MERCOR, bine-cunoscut producător și furnizor de sisteme complexe de securitate a incendiilor este prezent pe piețele europene cu: incendiu-evaluat și uși evaluat de foc, non-ecrane fixe, porți și perdele de foc glisante din Polonia.

Mul-T-Lock® deține sute de patente internaționale pentru produsele sale inovatoare, care oferă siguranță, securitate și confort. Mul-T-Lock® vinde un vast arsenal de soluții de înaltă securitate prin unitățile sale de vânzare la nivel mondial și prin intermediul unei rețele de distribuție în 70 de țări. Peste 100 de milioane de utilizatori sunt sprijiniți prin 20.000 de centre de service în întreagă lume. 

TESA este un cunoscut producător spaniol și furnizor de soluții și tehnologii de control al accesului și blocare pentru piețele rezidențiale și instituționale. TESA are o gamă largă de produse, inclusiv dispozitive de ieșire de panică, cilindri, încuietori de securitate, butoane și mânere, închizători uși, soluții de control al accesului cu cilindri electronici, soluții electromecanice și electromagnetice , dar și uși blindate.

Yale oferă soluţii pentru probleme de zi cu zi, produsele sale fiind destinate utilizatorilor finali. Pe lângă o mare varietate de încuietori, lacăte pentru biciclete şi seifuri, Yale a adus pe piaţă şi produse de ancorare şi cabluri rezistente, care au fost create pentru a proteja obiectele valoroase, dinăuntrul sau din jurul locuinţelor dumneavoastră, împotriva furturilor. Pentru fiecare tip de aplicaţie este furnizată o gamă largă de soluţii.