Despre ASSA ABLOY Group

ASSA ABLOY este liderul global în soluţii de acces, dedicat satisfacerii cerinţelor de securitate, siguranţă şi confort ale utilizatorilor finali. Grupul are peste 47.000 de angajaţi şi vânzări anuale de miliarde de euro.

ASSA ABLOY operează pe piețele mature și emergente la nivel mondial, cu funcții de conducere in mare parte din Europa, America de Nord și regiunea Asia-Pacific.

În segmentul de securitate în creștere rapidă, Grupul are o prezență de top în domenii cum ar fi controlul accesului, tehnologia de identificare, automatizări de intrare și de securitate la hoteluri.

Grupul ASSA ABLOY este împărțit în trei regiuni și două divizii la nivel mondial:

Global Technologies | Global Technologies are o funcție de conducere în calitate de furnizor de soluții electronice de securitate la nivel mondial. Unele dintre industriile sale de top includ HID și VingCard Elsafe.
Americas | Divizia Americas produce și comercializează încuietori mecanice si electro-mecanice, cilindri, uși de securitate și tocuri de uși. Unele dintre industriile sale includ branduri de top precum Corbin Russswin, Curries, MEDECO, Sargent și Yale.
EMEA | Divizia EMEA produce și comercializează, încuietori electromecanice și electronice, cilindri, uși mecanice de securitate și accesorii. Oferta noastră este adaptată la standardele pieței locale și la cerințele de securitate, datorită cunoștințelor locale de branduri ale Grupului. În EMEA, acestea includ unele dintre cele mai respectate din industrie, cum ar fi TESA, ABLOY și Yale, printre altele.
Asia Pacific | Diviziunea Asia Pacific produce și comercializează încuietori mecanice si electro-mecanice, încuietori pentru uși digitale, uși de înaltă securitate și hardware. Unele dintre industriile sale importante includ branduri precum APAC includ Guli, Pan Pan, King, Lockwood și Yale.
Sisteme de intrare | divizia Systems Entrance este lider mondial în produse de automatizare pentru intrare, componente și servicii. Mărci de top din industrie Sisteme de intrare "sunt Besam, Crawford, Megadoor și Albany.

Pentru mai multe informații despre Grupul ASSA ABLOY, vizitati www.assaabloy.com.