TESA Hotel - cea mai inteligentă opțiune pentru ușile hotelurilor

TESA Hotel este prezentă pe piața hotelieră de peste 30 de ani și reprezintă avantgarda produselor de ultima generație din domeniu. Suntem dedicați satisfacerii nevoilor clienților în ceea ce privește securitatea, proiectarea și ușurința în folosire.

Oferim planuri de acces integral specifice, reunind într-o singură platformă integrată sisteme de tehnologie de proximitate RFID, benzi magnetice și cilindri electronici pentru fiecare tip de acces necesar. Oferim de asemenea, cele mai avansate și eficiente soluții inteligente pentru controlul accesului din lume, precum și securitate totală și estetică deosebită

TESA Hotel este singura companie producătoare care oferă un sistem dual (proximitate RFID și bandă magnetică în aceeași încuietoare), oferind clientului un avantaj apreciat în termeni de costuri și eficiență.

Aceste soluții sunt o completare a uneia dintre cele mai vaste game la nivel mondial de cititoare de perete, economizoare de energie, bare de panică, seifuri și alte accesorii de securitate.

Oferim o soluție integrată pentru întregul hotel și, de asemenea, pentru centrele de wellness și îngrijire (spitale, cămine de bătrâni etc.), prin inovație, tehnologie și design avangardist.