SMARTair® Standalone

Controlul accesului wireless pentru locații mici, fără necesitatea rulării vreunui software.

Conceput pentru incinte cu utilizatori puțini și uși puține, SMARTair Standalone controlează tabloul fără un software de control al accesului sau gestionare de pe un PC.

Această soluție wireless este cea mai simplă metodă de a filtra accesul fără cheltuiala și complexitatea unui sistem complet de control al accesului. Controlul persoanelor care pot deschide uși importante este facil prin intermediul încuietorilor programabile wireless SMARTair operate cu cartele RFID, coduri PIN sau amândouă.

Dacă nu sunteți sigur că afacerea dvs. are nevoie de un sistem complet de control al accesului, SMARTair Standalone este o soluție garantată de încercare. De asemenea, poate fi și piatra de temelie pentru un sistem integrat, acționat cu software. De asemenea, dispozitivele SMARTair Standalone sunt compatibile cu opțiuni de gestionare mai sofisticate.

Conceput pentru incinte cu utilizatori puțini și uși puține, SMARTair Standalone controlează tabloul fără un software de control al accesului sau gestionare de pe un PC.

Această soluție wireless este cea mai simplă metodă de a filtra accesul fără cheltuiala și complexitatea unui sistem complet de control al accesului. Controlul persoanelor care pot deschide uși importante este facil prin intermediul
încuietorilor programabile wireless SMARTair operate cu cartele RFID, coduri PIN sau amândouă.

Dacă nu sunteți sigur că afacerea dvs. are nevoie de un sistem complet de control al accesului, SMARTair Standalone este o soluție garantată de încercare. De asemenea, poate fi și
piatra de temelie pentru un sistem integrat, acționat cu software. De asemenea, dispozitivele SMARTair Standalone sunt compatibile cu opțiuni de gestionare mai sofisticate.

Compatibil cu:

 

- Coduri PIN

- Tehnologie RFID