Controlul accesului mobil cu SMARTair® Openow™

Înlocuiți cheile și cartelele inteligente cu elemente de autentificare sigure stocate în smartphone-ul utilizatorului.

Este mai ușor decât vă închipuiți să vă pregătiți spațiul de lucru pentru acces mobil prin intermediul controlului accesului mobil SMARTair Openow. Toți utilizatori locației au nevoie de smartphone și de aplicația Openow™ pentru a debloca dispozitivul SMARTair. 

Administratorii unității pot transmite, revoca și actualiza cheile virtuale pe calea aerului de oriunde, utilizând software-ul SMARTair TS1000. Afacerea dvs. va înlocui toate cartelele inteligente, șildurile, cheile și celelalte elemente de autentificare fizică. Toate celelalte funcționează exact la fel.

Utilizatorii nu trebuie să colecteze o dată de autentificare: Aceasta sosește automat în cadrul aplicației validate de pe smartphone-ul acestora, exact atunci când hotărăște administratorul unității. Utilizatorii își pot proteja aplicați Openow™ cu un cod PIN și chiar pot stoca chei pentru mai multe locații în cadrul unei singure aplicații. Aplicația fiecărui utilizator trimite automat rapoarte de evenimente înapoi către sistemul SMARTair.

SMARTair Openow este compatibil cu opțiunile de administrare a accesului SMARTair Update on Card și SMARTair Wireless Online.