SMARTair® - Catalogul cu produse

Prin intermediul sistemului de control al accesului wireless SMARTair, puteți uita de chei și puteți gestiona accesul către clădirea dvs. dintr-un singur punct de control.

Ușile securizate cu gama noastră de dispozitive de blocare wireless sunt deschise cu elemente de autentificare RFID sau un smartphone. SMARTair este ușor de instalat și chiar și mai ușor de administrat. 

Toate dispozitivele din catalogul de produse SMARTair sunt compatibile cu orice sistem de administrare flexibil SMARTair: Standalone, Offline, Update on Card și Wireless Online. De asemenea, dispozitvele SMARTair funcționează cu tehnologie RFID de top, inclusiv MIFARE® Classic și DESFire®, iCLASS® de la HID și SKIDATA.

Tehnologia inovatoare ASSA ABLOY permite utilizatorilor clădirii să deschidă ușile securizate cu SMARTair cu ajutorul smartphone-ului, în locul cheilor sau elementelor de autentificare standard. Dispozitivele SMARTair sunt compatibile cu aplicația Openow și aplicația TESA SMARTair pentru deschidere de la distanță.