În cadrul centrelor de îngrijire, SMARTair® rezolvă problema cheilor pierdute.

Dagmargården este un centru de îngrijire nou construit în orașul danez Skanderborg, care are ca scop crearea unui mediu sigur și primitor.

Clientul

Societate:

Dagmargården, Asociația de locuințe Skanderborg 

Locație:

Skanderborg, Danemarca

Partener ASSA ABLOY:

Certego Fredericia 

Dispozitive SMARTair instalate:

40 de șilduri SMARTair Offline & Online cu baterie, plus 60 SMARTair cititoare de perete

Tehnologia RFID

MIFARE®

Anul instalării:

2014

Provocarea

54 de unități de cazare care urmează să fie securizate

Această casă modernă oferă camere plus spații comune și o bază de tratament. Administrată de Asociația de locuințe Skanderborg, închirierea unui apartament include și un pachet de îngrijire.

Administratorii au căutat o soluție de control al accesului potrivită atât pentru rezidenți, cât și pentru personal. Un alt aspect important pentru asociație a fost faptul că Dagmargården nu trebuie să prezinte niciun fel de asocieri negative cu brelocuri și uși încuiate mecanic.

Cerințe cheie incluse ale clienților:

  • pentru a crea un mediu fără chei care scutește personalul de îngrijire de timpul pierdut descuind manual ușile și generează o atmosferă caldă.
  • pentru a asigura distribuirea în siguranță și numai către persoane autorizate a drepturilor de acces, fapt ce sporește siguranța în centru
  • o soluție pentru problema pierderii cheilor fizice cu un sistem care permite modificarea instantanee a drepturilor de acces

Soluția

Reducerea la minimum a costului pentru controlul în timp real.


Colaborând cu un montator local de încredere, Asociația de locuințe Skanderbord a ales controlul accesului prin SMARTair. Instalația wireless a dus la economie de timp și bani. Încuietorile sunt alimentare cu baterie, generând astfel costuri minime de întreținere.


Dagmargården dispune atât de dispozitive Offline, cât și Online, asigurând astfel informarea administratorilor cu privire la starea locației în timp real - o condiție obligatorie în cazul abordării acestui grup de clienți.

Tehnologie RFID standard pentru elemente de autentificare mai inteligente.

Toată lumea deschide uși utilizând elemente de autentificare MIFARE®. Rezidenții pot purta un ecuson care deschide automat ușa lor, fără a fi necesară rotirea clanței sau măcar împingerea ușii.

Întrucât drepturile de acces SMARTair pot fi personalizate, rezidenții, personalul și vizitatorii au acces numai la ușile pentru care prezintă autorizație. Permisiunile de acces pot fi modificate și anulate oricând acest lucru este necesar.

SMARTair oferă siguranță și posibilitatea de personalizare a unui sistem adaptat perfect nevoilor noastre.

-Ole Høi Sørensen, Asociația de locuințe Skanderborg