Incedo: asistență prin training și suport pentru sistemul dvs. Incedo

Având în vedere numărul din ce în ce mai mare de hardware compatibil Incedo, pregătirea și cunoștințele sunt o parte cheie,  dorim să vă asigurăm că înțelegeți cum să conectați diferite dispozitive la produsele noastre hardware principale. 

Dacă doriți să aflați mai  multe despre instalarea carcasei noastre metalice Incedo (EAC- M50), puteți descărca ghidul nostru de instalare care acoperă în detaliu pașii pentru a asigura o instalare sigură și perfectă.

Mai jos găsiți o colecție de videoclipuri pe care le puteți viziona și din care puteți învăța. Acestea acoperă diverse subiecte despre cablarea către carcasa noastră metalică principală EAC-M50, precum și despre variațiile de carcasă din plastic controlerul Cluster (EAC-CP5) și modulul de citire pentru uși (EAC-DP5).

Carcasa metalică este livrată (EAC- M50) se livrează cu un controler cluster și modul cititor pentru ușă, gata montate în cutie, în timp ce EAC-CP5 și EAC-DP5 sunt în cutii separate, care pot fi montate modular între ele.

În videoclipuri evidențiem cablarea diferitelor încuietori, huburile noatre Aperio, cititoarele, RTE și contactele pentru uși,  printre altele, consultați conținutul de mai jos pentru mai multe informații.