ASSA ABLOY Incedo - Managementul sistemului

Alegeți dintre 3 variante de management al sistemului, prima pe care o lansăm fiind varianta Lite, urmând ca în curând să fie disponibile și variantele Plus și Cloud, care vă vor oferi mai multe opțiuni pentru gestionarea spațiilor.

Ecosistemul de securitate Incedo vine cu o serie de opțiuni de management, care vă permit să adaptați un sistem Incedo la nevoile dvs. precise de securitate și control acces. 

Managementul sistemului Incedo vă menține la înalțimea sarcinilor de securitate, în timp real. Încuietorile noi și alte soluții se conectează direct, oferind o integrare perfectă în toate funcțiile de securitate

Toate cele 3 variante de management ale sistemului Incedo - Lite, Plus și Cloud - sunt simplu de instalat și complet flexibile. Puteți să extindeți la cerere sau să actualizați un sistem Incedo, ori de câte ori o cere securitatea spațiului dumneavoastră.

Indiferent de cum evoluează lumea dvs, platforma Incedo ține pasul cu aceasta.

Incedo Lite

Gestionați tot software-ul și hardware-ul de securitate dintr-un singur mediu. Această platformă bogată în caracteristici, este ușor de configurat și gestionat folosind un PC, astfel încât să mențineți pe toată lumea în mișcare împreună.

Incedo Plus

Faceți un pas înainte de la Incedo Lite cu funcționalități suplimentare și funcții de control acces. Gestionați locații multiple și vă bucurați de o integrare perfectă cu produse și servicii de securitate ale terților. Disponibil în curând. 

Incedo Cloud

Faceți un pas înainte de la Incedo Plus pentru a vă gestiona toate nevoile într-un cloud sigur. Folosind sistemul de management Incedo Cloud, vă veți putea accesa sistemul Incedo la orice oră, folosind orice dispozitiv smart. Disponibil în curând.

Disponibil astăzi: management de securitate Incedo Lite

Management de sistem Incedo încorporat, puternic, cu configurare ușoară și operare folosind orice PC standard.