Incedo Business - controlul acces flexibil de care ai nevoie

Acest sistem universal de securitate combină controlul accesului & hardware-ul pentru securitate cu un software ales, într-un singur mediu ușor de extins

Stilul nostru de viață, de lucru și modul în care ne mișcăm evoluează în permanență. La ASSA ABLOY înțelegem că mișcarea în siguranță și convenabilă a oamenilor este o provocare din ce în ce mai evidentă în mediul construit. Recunoaștem modul în care ne mișcăm și folosim astfel dezvoltarea clădirilor inteligente pentru a întâmpina nevoile diferite de acces a diferitelor persoane, prin puncte de acces și la momente diferite.
Odată cu schimbarea intervine și nevoia unor sisteme de siguranță mai agile. Sisteme care ne țin în siguranță în mișcare. Care folosesc date și conectivitate pentru a deschide noi uși și pentru a ne face viețile mai simple. Și care satisfac nevoile pieței în dezvoltare rapidă pentru securitate.

Incedo este un nou concept în securitate, proiectat să întâmpine exact aceste nevoi

Provocările în materie de securitate ale lumii în care trăim sunt mereu în schimbare  - dar conectarea software-ului și hardware-ului sub o singură platformă de viitor, le face mai ușor de rezolvat. 

Companiile au nevoie de o singură platformă, atotcuprinzătoare, care oferă convergență, integrare și simplitate. Rolul tehnologiei nu este doar de a ține pasul cu schimbările dar și de a stabili ritmul care oferă un viitor mai inteligent pentru noi toți. Înțelegem de asemenea că atunci când vine vorba de securizarea ușilor și spațiilor, diversitatea este importantă. 

Aici intervine Incedo Business: un sistem care combină gama hardware și soluțiile de securitate lider-global a ASSA ABLOY cu un software flexibil și opțiuni de management multiple. 

Fă cunoștință cu Incedo

Un mediu care livrează control accesul de care ai nevoie, cu flexibilitate pe măsură. Pentru a putea progresa, schimba și evolua - dar și mișca. Împreună.

Sistemele Incedo ASSA ABLOY au fost proiectate pentru a oferi ușurința în folosire, flexibilitatea și adaptabilitatea cerute în ziua de astăzi. Ușor de extins și scalabil la infinit, se instalează și actualizează rapid, oferind rezultate la fel de repede. Este suficient de agil pentru a se adapta celor mai noi schimbări tehnologice, combinând într-un mod intuitiv puncte de acces sigure și conectate cu tehnologii inteligente de identificare, pentru o soluție cu un pas în viitor. Incedo Business a fost proiectat să ofere integrare seamless cu hardware-ul compatibil Incedo, pe care îl testăm riguros înainte de conectare, pentru o integrare mai ușoară și de încredere a terțelor părți. 

Incedo Business face viața mai ușoară și lucrul mai eficient pentru toată lumea, de la instalatori la utilizatori finali. Vedeți mai jos răspunsurile la provocările dumneavoastră

Utilizatori finali

Protecția superioară și de bună practică a oamenilor, proprietăților și informațiilor
Incedo Business vă permite să conectați perfect hardware-ul pentru securitate și software-ul de la ASSA ABLOY și alți furnizori, pentru a crea un sistem complet, de ultimă generație pentru a proteja oamenii, proprietățile și informațiile. Completat de o suită de sisteme bogate în capabilități pentru a spori sentimentul de siguranță al oamenilor, Incedo Business lucrează cu dumneavoastră și pentru dumneavoastră, ținând pe toată lumea în mișcare.

Cea mai bună valoare din punct de vedere al investiției
Incedo Business este o platformă dovedită de viitor care poate ‘flexa’ pentru a răspunde nevoilor în schimbare— astăzi și mâine.

Sisteme mai agile și un control mai bun, inclusiv ‘în mișcare’ (prin intermediul mobilului)
Vă permite să vă conectați și să controlați fără probleme hardware-ul și software-ul pentru securitate de la mai mulți furnizori. Incedo Business este o platformă deschisă concepută pentru a îmbunătăți colectarea datelor în jurul ușii și nu numai. În plus, este o soluție complet certificată bazată pe cloud care vă permite să gestionați sistemul folosind dispozitive mobile, pentru a menține pe toată lumea în mișcare împreună.

Administratori de sisteme

Implementarea, gestionarea și monitorizarea sistemelor de securitate specifice pentru utilizatori și urmărirea actualizărilor tuturor aplicațiilor 
Parole uitate și obositor de ținut minte, un flux constant de începători și plecări, actualizări regulate și provocările monitorizării sistemelor de securitate specifice utilizatorilor… Incedo Business furnizează o soluție facilă și convenabilă. Combină hardware pentru securitate și software de la furnizori multipli într-un singur mediu, vă oferă în timp real funcționalitatea de care aveți nevoie și capabilitatea sporită a datelor și luarea deciziilor necesare, totul dintr-un singur controller. Incedo Business livrează soluții inteligente, alimentate de date, în jurul ușii și dincolo de aceasta, indiferent dacă sunteți la birou, sau în mișcare, ajutând oamenii și platformele să se miște împreună. 

Asigurarea vizibilității și controlului conformității în timp real, centralizat— cine are acces și cum îl folosește?
Incedo Business permite conectarea și controlarea a multiple elemente harware și software într-o singură platformă bogată în capabilități, sporește colectarea datelor pentru a îmbunătăți vizibilitatea și performanța, reducând în același timp complexitatea și activitățile consumatoare de timp, incluzând actualizări și managementul multiplelor părți interesate. Se asigură că sistemul și oamenii continuă să se miște eficient împreună, sporind productivitatea business-ului și satisfacția job-ului pentru dumneavoastră.

Întâmpinarea așteptărilor cu bugetul disponibil 
Incedo Business, o platformă deschisă, rezistentă la viitor, care vă oferă numeroase opțiuni pentru tehnologii și caracteristici pentru a întâmpina nevoile de securitate prezente și viitoare, în timp ce abonamentele flexibile vă oferă un control mai bun asupra bugetului. În plus, conectivitatea de ultimă generație sporește colectarea datelor și luarea deciziilor, pentru a putea aduce îmbunătățiri constante, eficiente din punct de vedere al costurilor, în materie de securitate și eficiență a clădirilor, fără a compromite calitatea. Țineți totul în mișcare cu Incedo.

Integratori de sisteme

Integrarea a multiple tehnologii, sisteme și protocoale 
O platformă deschisă care poate evolua pentru a întâmpina viitoare cereri operaționale, Incedo Business oferă cele mai multe opțiuni pentru componente și un control mai bun asupra bugetului. În plus, conectivitatea de ultimă generație și controlul datelor sporesc eficiența și luarea deciziilor, pentru a permite oamenilor să se miște împreună cu securitatea, fără a compromite calitatea sau costurile. 

Actualizarea mai multor platforme
Integrarea și conectivitatea perfectă necesitp o soluție cu singură platformă, bogată în capabilități. Această soluție este Incedo Business de la ASSA ABLOY. Proiectată pentru a oferi integrare perfectă cu hardware-ul ASSA ABLOY compatibil Incedo, aceasta va evolua pentru a fi testată complet cu aplicații terțe în vederea asigurării unei soluții ușor de extins și scalabilă la infinit, cu un beneficiu suplimentar: abilitatea de a gestiona toate actualizările dintr-un singur loc. Cu Incedo Business, totul se mișcă eficient împreună.

Gestionarea mai multor părți interesate, inclusiv IT, securitate și resurse umane
Lucrul cu mai mulți furnizori și mai multe părți interesate poate induce incertitudine, riscuri și întârzieri cu livrarea proiectului.  Odată cu lansarea Incedo Business de la ASSA ABLOY, lumea face un pas înainte. Prin combinarea unui sistem cu platformă deschisă și a unor soluții software inteligente personalizate, este posibiă acum crearea sistemelor de securitate complet integrate, rapid, ușor și eficient din punct de vedere al costurilor. Va fi compatibil cu aplicații terțe pentru a furniza o platformă puternică, rezistentă la viitor, pentru aplicații multiple, pentru ca totul să se miște împreună, fără întârzieri consumatoare de timp, dezbateri sau bătăi de cap. 

Instalatori

Complexitatea — soluțiile necesită adesea tehnologii multiple și furnizori diferiți
Gestionarea mai multor furnizori crește incertitudinea la nivel de business, riscurile și posibilele întârzieri. Odată cu lansarea Incedo de la ASSA ABLOY, lumea face un pas înainte. Acum este posibilă crearea sistemelor complete și integrate, rapid, ușor și eficient din punct de vedere al costurilor. Acesta este compatibil inclusiv cu aplicații terțe pentru a oferi o platformă puternică,  rezistentă la viitor, pentru aplicații multiple, astfel încât totul să se miște împreună, fără întârzieri consumatoare de timp, dezbateri sau bătăi de cap.

Timpul — niciodată suficient, din cauza instalațiilor complete, lipsa suportului și întârzieri frecvente
Instalații complexe, cu tehnologii multiple, lipsa suportului, întârzieri regulate…acestea sunt provocările cu care se confruntă instalatorii atunci când lucrează cu sisteme de securitate. Acum, odată cu lansarea Incedo Business de la ASSA ABLOY, lumea face un pas înainte. Facilitează integrarea corectă și fără probleme, de la bun început, a dispozitivelor de încuiere ASSA ABLOY cu hardware și software terț, eficientizează instalarea și finalizarea proiectului, ajutându-vă să economisiți timp și efort, să vă încadrațiîn termenele limită și să depășiți așteptările clienților. Cu Incedo, totul se mișcă împreună.

Integrarea — soluțiile pentru companie funcționează cu subsisteme precum CCTV și HVAC
Permițând integrarea perfectă cu dispozitivele ASSA ABLOY, Incedo Business este de asemenea compelt compatibil cu hardware și software terț, inclusiv sisteme de management ale clădirilor. O soluție inteligentă, plină de capabilități atât pentru nevoile prezente de securitate ale clădirii, cât și pentru cele viitoare, oferă o soluție unică pentru aplicații multiple, inclusiv pentru dispozitive de încuiere cablate sau wireless. Incedo simplifică și facilitează instalarea livrând în acelați timp beneficii sporite utilizatorilor finali — totul printr-o singură platformă rezistentă la viitor. Incedo ajută oamenii, sistemele și securitatea să se miște împreună eficient. 

Manageri de clădiri

Experiența unei tehnologii înalte la cel mai redus cost posibil
Ca platformă deschisă și de viitor, Incedo Business vă oferă cele mai multe opțiuni de tehnologii și caracteristici pentru a satisface nevoile de securitate de astăzi și de mâine. Pachetele flexibile de abonamente oferă un control mai bun asupra bugetelor. În plus, conectivitatea de ultimă generație îmbunătățește colectarea datelor și luarea deciziilor, astfel încât să puteți efectua îmbunătățiri continue în ceea ce privește securitatea și eficiența clădirii, fără a compromite calitatea. Mențineți-vă afacerea și securitatea în mișcare, împreună cu Incedo.

Minimizare timpului de oprire și maximizarea randamentului investițiilor
Când trebuie să vă deplasați rapid, Incedo Business se deplasează odată cu dumneavoastră. Un sistem nou care conectează securitatea și alte sisteme de management ale clădirilor, facilitează instalarea ușoară, actualizări și modernizări — nu doar pentru hardware-ul compatibil Incedo al ASSA ABLOY, dar și de la furnizori terți. Totul funcționează împreună pentru a minimiza timpul de oprire și menține oamenii și proiectele în mișcare eficientă împreună.

Alegerea vânzătorilor potriviți
Tehnologia în continuă evoluție și o gamă largă de furnizori fac din ce în ce mai dificilă alegerea soluției potrivite de securitate. Cu Incedo Business, acest risc și complexitate sunt simplificate. O platformă deschisă de la ASSA ABLOY, lider global în  dispozitive de închidere a ușilor, vă permite să combinați sistemele noastre de top Incedo cu aplicații terțe, oferind o soluție integrată și complet scalabilă pentru a menține oamenii și proiectele în mișcare împreună.

Integrarea securității cu subsistemle clădirii
Permițând o integrare perfectă cu  ASSA ABLOY Incedo Business este o nouă platformă deschisă, complet compatibilă cu harware terț și software de management al clădirilor. Oferind o soluție inteligentă, bogată în caracteristici pentru nevoile de securitate de astăzi și mâine, funcționează pentru tine, și cu tine, la fața locului sau din mers, oferindu-ți control total asupra clădirilor tale dintr-o singură platformă dovedită de viitor. Ține totul în mișcare împreună cu Incedo.

Găsirea unui avantaj — a fi un inovator, nu un adept
În mediul competitiv de astăzi, este important să găsiți un avantaj. Pentru securitatea clădirilor, acest avantaj este Incedo Business — un nou sistem universal care combină software și hardware de la ASSA ABLOY și furnizori terțe părți. Vă oferim o platformă complet deschisă cu posibilități nelimitate, care menține oamenii și  tehnologia în mișcare împreună, oferind control în timp real și flexibilitatea de care aveți nevoie, dar și capacitatea sporită de luare a deciziilor pentru a vă evidenția în sectorul dumneavoastră. 

Crearea unui sistem flexibil, ușor de extins

Managementul sistemului

Platforma Incedo Business de la ASSA ABLOY oferă 3 opțiuni unice de management al sistemului - Lite,  Plus și Cloud - proiectate pentru a oferi fiecărui client o soluție ușor de exxtins, concentrată pe nevoile de securitate ale acestuia. 

Indiferent de mărimea sau tipul proprietății pe care doriți să o securizați, Incedo Business oferă o opțiune flexibilă de management al sistemului pentru a vi se potrivi. 

>>Aflați mai multe despre Incedo Lite

Software specific sectorului

Software-ul Incedo Business oferă o interfață puternică, ușor de utilizat, potrivită pentru locații de aproape orice dimensiuni. 

Incedo va crește și evolua. Acesta va adăuga software specific sectorului, inclusiv soluții optimizate pentru hoteluri mici, educație, asistență medicală și alte sectorare și scenarii. 

>>Aflați mai multe despre software-ul Incedo Business

Hardware Incedo

Hardware-ul și software-ul funcționează în armonie în cadrul sistemului dumneavoastră Incedo Business, permițându-vă să păstrați spațiile și bunurile în siguranță -dar și oamenii care se mișcă împreună. 

Pe lângă încuietorile wireless și alte soluții tehnologice pentru securitate din gamele lider de piață ale ASSA ABLOY, Incedo este gata să fie integrat cu soluții inteligente terțe de la partenerii selectați. 

>>Aflați mai multe despre Hardware-ul Incedo Business