CLIQ® Web Manager Remote & CLIQ® Connect

Pentru întreprinderile medii spre mari - administrarea drepturilor de acces pentru locațiile la distanță și utilizatori, în orice moment și oriunde.

Caracteristica Remote reprezintă un adaos puternic la CLIQ Web Manager, care permite administratorului să aloce autorizații de acces, să colecteze înregistrări de audit, să configureze programe temporale și perioade de validare pentru cheile utilizatorilor prin intermediul dispozitivelor de programare de la distanță. De asemenea, introduce soluția CLIQ Connect, unde cheile programabile și utilizabile prin Bluetooth CLIQ Connect și un smartphone asigură accesul eficient al forței de lucru mobile.

Sistemul premiat CLIQ Connect cuplează cheia programabilă CLIQ la un smartphone, astfel încât să puteți actualiza în orice moment, oriunde, drepturile de acces, fără a fi necesar un dispozitiv programabil.

Este soluția perfectă de control al accesului pentru societăți cu muncitori detașați, locații aflate la distanță sau ambele.

Software-ul CLIQ Web Manager funcționează cu aplicația CLIQ Connect pentru a economisi bani pentru dvs. și pentru a economisi timpul muncitorilor dvs., deoarece nu există alte scurtături pentru colectarea sau returnarea cheilor fizice. Aceștia nu au nevoie decât de CLIQ Connect și de un smartphone echipat cu Bluetooth pentru actualizarea propriilor drepturi de acces în continuă mișcare.

Caracteristicile suplimentarea CLIQ Remote includ Validarea PIN și Deschiderea online.