Software CLIQ®

Administrați-vă în siguranță sistemul CLIQ în cloud, cu o conexiune criptată accesibilă de oriunde cu un browser web standard. Web Manager vă sprijină fluxurile de lucru complexe și mai multe locații

Software-ul CLIQ  funcționează în siguranță în cloud pentru a vă ajuta să administrați controlul accesului în cel mai eficient mod posibil. Fiecare cheie și fiecare cilindru CLIQ este programabil de către un administrator care utilizează software-ul CLIQ. Filtrați accesul către încuietori specifice în funcție de necesitățile exacte ale societății dvs.

Software-ul nostru intuitiv suportă administrarea eficientă a fluxului de lucru. Administratorii pot crea programe individuale pentru utilizatori, uși și înregistrări de audit.

Funcția de revalidare opțională a cheilor elimină riscul de chei pierdute sau furate. Cu câteva clicuri, cheia dvs. CLIQ®, utilizatorul sau sistemul pot fi setate pentru a necesita revalidarea regulată a cheii, asigurând și facilitând emiterea accesului limitat în timp pentru antreprenori sau vizitatori.

CLIQ Web Manager se adaptează la organizații cu echipe de securitate în mai multe locații, alegerea potrivită pentru întreprinderile mari. Multinaționalele cu administratori pentru diferite teritorii și unități organizaționale le pot acorda acestora acces simultan în sistem. De asemenea, software-ul este disponibil în mai multe limbi, ideal dacă aveți un personal multilingv.

CLIQ Web Manager este disponibil și ca soluție Software ca serviciu (SaaS) ASSA ABLOY.
Soluția perfectă pentru diferite întreprinderi mici și mijlocii, CLIQ Local Manager oferă o cale simplă de îmbunătățire către software-ul CLIQ Web Manager. Permite administrarea cheilor, cilindrilor și persoanelor și oferă administratorului posibilitatea de recepție a înregistrărilor de audit printr-o funcționalitate de aprobator de autorizații. Software-ul simplu este conceput specific pentru a opera pentru un sistem care include până la 1000 de cilindri sau chei.

Soluția CLIQ Go este perfectă pentru întreprinderile mici spre mijlocii. O parte din soluție este CLIQ Express, software-ul intuitiv pentru partenerii noștri de revânzare care este utilizat pentru crearea sistemelor CLIQ Go. Cealaltă parte este aplicația CLIQ Go ușor de utilizat de către clientul final pentru administrarea drepturilor de acces, cheilor pierdute și jurnalelor de evenimente, oricând și oriunde de pe un telefon mobil sau tabletă.

Intrați în legătură cu un expert CLIQ