Un sistem de încuiere CLIQ® protejează centrul logistic REWE

Noul depozit de 53.000m2 al REWE Group este punctul central pentru REWE, nahkauf, Karstadt și supermarketurile Coop, împreună cu magazinele cu autoservire Hit.

Clientul

Societate:

REWE Group (www.rewe-group.com)

Locație:

Oranienburg, Germania

Anul instalării:

2010-2011

Dispozitive CLIQ® instalate:

400 de cilindri programabili și chei

Marca ASSA ABLOY:

IKON

Partener ASSA ABLOY:

Guett-Dern GmbH

Provocarea

355 de magazine deservite

Depozitul aprovizionează magazinele cu aproximativ 10.000 de articole. A fost necesară o extindere deoarece REWE Group dorea optimizarea logistică pe întreg teritoriul Germaniei și a investit peste 600 de milioane de dolari americani.

Obiectivul a fost crearea unui proces mai rapid, mai actual, mai eficient și mai durabil din punct de vedere ecologic. În consecință, au fost definite specificații de securitate.

Cerințe cheie incluse:

  • intrările urmează să fie echipate cu componente electronice pentru a permite administrarea centrală a acestora   
  • conform cerințelor au fost integrate și uși interioare   
  • un sistem flexibil de încuiere care a gestionat toate drepturile de acces și ierarhiile de încuiere conform răspunderilor individuale, personalizate precis nivelului individual al angajaților și antreprenorilor

Soluția CLIQ

Securitate dublă

A fost luată o hotărâre în favoarea sistemului de încuietoare electromecanice CLIQ. Sistemul integrează elemente microelectronice avansate în cilindrii de încuiere mecanici și în cheile programabile, alimentate cu baterii ale acestora. Cilindrii și cheile comunică în siguranță fără cablaj sau rețea.

Acest lucru presupune că accesul și încuierea sunt dublu securizate: prin încuiere mecanică și identificare electronică.

Ușor de programat

Instalația oferă clădirii un nivel optim de protecție.

Tehnologia CLIQ permite acordarea flexibilă a autorizațiilor de acces. În cazul în care cheia este pierdută, autorizația de deblocare este ștearsă din butuc. În același timp, autorizațiile de acces pot fi activate și temporar, inclusiv pentru antreprenori și furnizorii de servicii externi.

“CLIQ îndeplinește pe deplin cerințele noastre pentru un sistem de încuiere sigur și fiabil”.

-Marc Haverkamp, Manager de Proiect pentru Centrul Logistic REWE, Oranienburg