În cadrul unui spital din Frankfurt, CLIQ® a facilitat trecerea la încuietori electronice

Având 32 de clinici și 20 de institute de cercetare, Spitalul Universitar Frankfurt este cel mai mare spital din regiunea Hesse.

Clientul

Societate:

Spitalul Universitar Frankfurt

Locație:

Frankfurt, Germania

Dispozitive CLIQ instalate:

1.100 de butuci de încuietori și chei CLIQ

Anul:

2016

Provocarea

4.500 de membri ai personalului care necesită protecție

Zonele curative, de îngrijire, de laborator și tehnice ale Spitalului Universitar Frankfurt tratează 220.000 de pacienți externi și 50.000 de pacienți interni în fiecare an.

Construcțiile noi extinse, expansiunea și renovare în mai multe etape a clădirii au fost în desfășurare timp de mai mulți ani, inclusiv pentru controlul accesului.

Cerințe cheie incluse: 

  • Asigurarea controlului accesului cu un istoric de protejare a personalului de îngrijire și pacienților la nivelul întregii Europe   
  • Continuarea îmbunătățirii cu sistemul de încuietori CLIQ, care a asigurat ai de funcționare fără cusur   
  • Filtrarea electronică și eficientă a accesului în clădire, inclusiv în cele 32 de clinici și 20 de centre de cercetare

Soluția

Extindere cu CLIQ

Datorită nivelului ridicat de modularitate și operare simplă, s-a luat imediat decizia de a instala sistemul de încuietori CLIQ.

Noul control al accesului electronic bazat pe cheie al Spitalului Universitar Frankfurt utilizează 1.100 de butuci cu un număr egal de chei, plus o administrare web de tip back-end.

Angajament continuu

Programatoarele montate pe perete includ unități cu protecție anti-vandalism.

Experții în administrarea unităților spitalului, HOST, sunt atât de impresionați de CLIQ încât diferite clădiri urmează să fie echipate cu aceeași tehnologie în cadrul fazei finale de construcție a acestui proiect de amploare.

Cilindrii cu încuiere rapidă, modulari pot fi adaptați individual în combinație cu chei foarte rezistente și ușor de utilizat: CLIQ îndeplinește întru totul aceste cerințe.

- Michael Molz, Director General, HOST