Sistemul de încuietori CLIQ® sporește eficiența administrării medicamentelor

Trustul North Lincolnshire and Goole NHS Foundation oferă îngrijire de urgență și acută pentru aproximativ 350.000 de oameni din nord-estul Angliei.

Clientul

Societate:

NHS England, Trustul North Lincolnshire & Goole NHS Foundation

Locație:

Lincolnshire, MB

Dispozitive CLIQ instalate:

Butuci și chei de încuietori CLIQ pentru cabinete și dulapuri

Anul instalării:

2013

Provocarea

Securitatea dulapurilor de medicamente

Dispunând de un buget anual de 300 de milioane de lire sterline, Trustul North Lincolnshire & Goole NHS Foundation gestionează de obicei 135.000 de urgențe și 400.000 de programări la pacienți externi în fiecare an.

Trustul căuta un sistem de încuietori pentru a controla accesul la dulapurile cu medicamente din 3 spitale pentru un personal care număra aproximativ 6.500.

Cerințe cheie incluse:

  • O înlocuire a încuietorilor mecanice, care irosea timpul asistentelor prin căutarea unui șef de secție sau a cheii potrivite   
  • Încuiere unificată pentru securizarea mai multor tipuri de închideri, inclusiv cabinete pentru medicamente, dulapuri și frigidere   
  • Un sistem care să asigure economii de timp și bani pentru personal, pacienți și Trust

Soluția

Încuiere electromecanică

Trustul NHS a instalat sistemul de încuietori electromecanice CLIQ cu funcționalitate de la distanță pe lacătele cabinetelor cu medicamente, dulapurilor și frigiderelor. Fiecare asistentă dispune de o singură cheie programabilă CLIQ care deschide numai încuietorile corespunzătoare autorizaților programate.

Înregistrările de audit pot fi generate pentru orice butuc CLIQ, fapt ce sporește securitatea drogurilor și medicamentelor.

Personalul economisește timp

Conform lui Mike Urwin, farmacist șef și director clinic pentru administrarea medicamentelor, o asistentă petrece în mod obișnuit 40 de minute pe tură căutând chei - timp irosit pe care CLIQ îl elimină.

Dacă fiecare secție a Trustului ar fi echipată cu CLIQ, acest lucru ar însemna un surplus de 24 de asistente de gardă în fiecare zi.

Cilindrii cu încuiere rapidă, modulari pot fi adaptați individual în combinație cu chei foarte rezistente și ușor de utilizat: eCLIQ îndeplinește întru totul aceste cerințe.


- Michael Molz, Director General, HOST