La un teatru din Berlin, spectacolul continuă datorită controlului accesului cu cheie CLIQ®

Construit în 1849, teatrul Deutsches Theater se numără printre locurile de prestigiu ale lumii germane, cu o fațadă clasică elegantă și 3 scene.

Clientul

Societate:

Teatrul Deutsches

Locație:

Berlin, Germania

Dispozitive CLIQ instalate:

Sistemul de încuietori CLIQ cu butuci și chei programabile

Anul instalării:

2013

Provocarea

3 locuri de întâlnire separate

Teatrul găzduiește spectacole clasice, moderne și contemporane pe 3 scene. Sala principală are 600 de locuri, plus o scenă cu 230 de locuri și foaierul, cu 80 de locuri.

Directorii teatrului au cerut instalarea unui sistem de securitate 100% contemporan - fără a perturba arhitectura acestui monument istoric.

Cerințe cheie incluse:

  • Un sistem de ultimă generați care să aducă administrarea cheilor din secolul 21 într-o clădire construită în secolul 19   
  • Un sistem consacrat care să asigure protecția spectatorilor și personalului în timpul programului aglomerat și variat al teatrului   
  • Flexibilitate pentru administratorii de securitate pentru a personaliza autorizații de acces anumitor persoane

Soluția CLIQ

Soluție mecano-electronică sigură

Sistemul de încuietori mecano-electronice CLIQ integrează elemente microelectronice de ultimă generație și criptare inteligentă într-un butuc mecanic de mare securitate.

Întrucât încuietorile CLIQ sunt wireless, nu au fost necesare modificări majore ale ușilor existente - o caracteristică critică în momentul adaptării la modelele mai vechi din clădirile istorice.

Administrarea facilă a cheilor

Actualizările de permisiuni de acces sunt ușor comunicate prin cheile de programare.

Cheile CLIQ pot fi programate pentru a permite intrarea numai în momente prestabilite - în timpul orelor de deschidere sau după program pentru personalul responsabil pentru curățenie. Dacă un angajat sau antreprenor pierde o cheie, autorizația sa de acces este retrasă rapid prin reprogramarea unui butuc de încuietoare.

Sistemul de încuietoare CLIQ oferă Teatrul Deutsches o soluție sigură și flexibilă.

- Torsten Kant, Director Regional de Vânzări, ASSA ABLOY