CLIQ este soluția de control acces flexibilă pentru reprezentanțele Ampelmann GmbH

Fondat în 1996 de Markus Heckhausen, Ampelmann este o întreprindere de familie din Berlin, care lucrează la creșterea mărcii AMPELMANN®

Clientul

Societate:

Ampelmann (magazine și cafenea)

Locație:

Berlin, Germania

Dispozitive CLIQ instalate:

Sistemul de încuietori eCLIQ cu butuci și chei alimentate cu baterii

Anul instalării:

2018

Provocarea

Sucursale în Berlin

Societatea deține marca înregistrată pentru caracterele semaforului „Ampelmännchen” din Germania de Est.

Toate produsele care prezintă acest caracter înregistrat sunt concepute și proiectate de AMPELMANN. Colecția a fost utilizat în mai multe design-uri și a fost recunoscută pe piața internațională.

Cerințe cheie incluse:

  • controlul accesului pentru 6 magazine în unele din cele mai bune locuri de cumpărături din Berlin, plus un restaurant și o cafenea   
  • o soluție cu administrarea rapidă și facilă a autorizațiilor de acces   
  • controlul accesului pentru îndeplinirea nevoilor organizației descentralizate AMPELMANN

Soluția CLIQ

Design și funcționare

AMPELMANN a ales eCLIQ, o soluție ușor de utilizat și fiabilă cu un design robust, cu componente sigure și remarcabile - perfect pentru mediul retail.

Factorul decisiv a fost funcționalitatea: modificările la autorizațiile de acces sunt realizate facil și flexibil prin atribuirea drepturilor în cadrul eCLIQ, fie pe butuci, fie direct pe chei.

Fără probleme cauzate de pierderea cheilor

Orice chei eCLIQ pierdute sunt pur și simplu dezactivate electronic.

Este posibilă emiterea unor autorizații de acces temporare și limitate la locație. Spre exemplu, tehnicienilor le poate fi emisă o singură autorizație pentru o anumită sarcină sau angajaților responsabili pentru curățenie le poate fi acordat accesul la anumite sucursale în anumite momente.

Decisiv pentru alegerea eCLIQ de către noi a fost posibilitatea de a controla autorizațiile de acces în mod facil și flexibile, în orice moment. Dacă se pierde o cheie, o putem dezactiva sau anula cu ușurință.

- Markus Heckhausen, proprietar, AMPELMANN GmbH