CLIQ®- sistemul de control al accesului mecano-electronic cu elemente de autentificare cu cheie

Un sistem de încuiere mecano-electronice CLIQ® combină protecția patentată, de ultimă generație mecanică și electronică. Este bazat pe chei fizice programabile cu funcționalitate opțională Bluetooth; o gamă de încuietori și lacăte electromecanice wireless pentru ușă, potrivite chiar pentru cele mai solicitante climate; și un software de administrare puternic și ușor de utilizat.

Un sistem de control al accesului CLIQ® oferă control și confort fără a fi necesare cabluri: toate dispozitivele de încuiere CLIQ® sunt wireless. CLIQ vă îmbunătățește securitatea incintei și clădirii prin drepturi de acces flexibile și administrarea facilă a cheilor - fiind o soluție directă de administrare în orice moment și din orice loc.

O gamă de cilindri și lacăte mecanici/mecanice operați/operate cu cheie sporesc la maximum securitatea fizică și rezistența la atacuri. Straturile tehnologice CLIQ® sunt criptate, iar pe deasupra oferă securitate electronică ușor de utilizat.

Descoperiți beneficiile sistemului de control al accesului CLIQ

Îmbunătățiți securitatea cu acces flexibil

Utilizarea unei chei diferite pentru fiecare încuietoare aparține de domeniul trecutului. O cheie programabilă CLIQ nu deschide doar numeroase încuietori wireless de ușă, ci și dulapuri, acces către acoperiș, porți, pivnițe, ferestre și altele. Liniștea mentală este asigurată atunci când fiecare punct de acces este asigurat cu CLIQ.
>> Aflați mai multe

Purtați o singură cheie pentru a deschide totul

Utilizarea unei chei diferite pentru fiecare încuietoare aparține de domeniul trecutului. O cheie programabilă CLIQ nu deschide doar numeroase încuietori wireless de ușă, ci și dulapuri, acces către acoperiș, porți, pivnițe, ferestre și altele. Liniștea psihică este asigurată atunci când fiecare punct de acces este asigurat cu CLIQ.
>> Aflați mai multe

Verificați cine unde și când a fost

Înregistrări de audit instantanee, la cerere, vă arată unde au fost personalul, antreprenorii sau vizitatorii incintei societății dvs. Sistemul de control al accesului CLIQ conține mai multe opțiuni de administrare intuitivă, inclusiv software pentru desktop, un manager web și aplicații de mobil ușor de utilizat.
>> Aflați mai multe

Reduceți la minimum riscurile asociate cheilor pierdute/furate

Cheile CLIQ sunt alimentate cu baterie și pot fi programate cu drepturi de acces și programe flexibile. Fiecare cheie pierdută este ușor de anulat electronic, economisindu-vă astfel timpul și banii pentru înlocuirea încuietorilor. Revalidarea opțională regulată a cheilor adaugă încă un strat de control al accesului.
>> Aflați mai multe

Faceți economii în ceea ce privește costurile și timpul

CLIQ economisește bani pentru societatea dvs. Nu sunt necesare cabluri pentru instalarea cilindrului de încuiere. Bateria standard din interiorul fiecărei chei programabile CLIQ are o autonomie tipică de 30.000 de cicluri (sau 3 ani). Înlocuirea bateriilor cheii este rapidă și facilă - nu sunt necesare scule.
>> Aflați mai multe

Protejați-vă incinta cu o tehnologie consacrată

Un sistem de control al accesului CLIQ este potrivit pentru toate tipurile de proprietăți și dimensiuni ale societății. Este o soluție fiabilă, adaptată la nivel larg tuturor domeniilor de activitate. Societățile financiare; muzeele și galeriile; clădirile publice, universitățile și unitățile de îngrijire medicală au încredere în CLIQ.
>> Aflați mai multe

E timpul să discutăm!

Luați legătura cu unul dintre experții noștri care vă va ajuta să vă:

  • Sporiți nivelul de securitate și îmbunătățiți fluxurile de lucru
  • Reduceți cheltuielile de capital și costurile operaționale
  • Descoperiți noi oportunități de rentabilitate din investiții

 

Intrați în legătură cu un expert CLIQ