Aperio® aduce control acces cu costuri eficiente, în infrastructura medicală critică

Spitalul Universitar Aintree este un important centru de studiu și furnizor de servicii medicale în North Merseyside, Anglia, furnizând îngrijiri medicale pentru 330.000 de locuitori din zonă.

Clientul

Compania:

Spitalul Universitar Aintree

Locație:

Liverpool, UK 

Integratorul de sistem Aperio:

Grantfen & Inner Range

Dispozitive Aperio instalate: 

Aprox. 200 de șilduri Aperio Online

Anul instalării:

2013-2016

Provocarea

Istoric

Ca parte dintr-o renovare de 35 milioane lire sterline a A&E și alte servicii urgente de îngrijire, spitalul a dorit o actualizare a sistemului de control acces. Aceștia și-au dorit tehnologie de acces cu istoric în aplicații din sectorul de sănătate.

Strânsa colaborare cu furnizorii de sisteme de securitate existenți, Grantfen și Inner Range, a fost esențială pentru succesul acestui proiect. 

Cerințe cheie incluse

  • control acces flexibil și scalabil pentru operațiuni fluente
  • extinderea accesului public, menținând în același timp restricțiile din zonele sensibile
  • un sistem fără cabluri pentru ca instalarea să se facă fără a întrerupe activitatea de zi cu zi a spitalului 
  • integrarea componentelor hardware de la mai mulți furnizori cu o soluție de instalat eficientă din punct de vedere al costurilor 

Soluția Aperio

Arhitectura deschisă 

ASSA ABLOY a încheiat un parteneriat cu Grantfen și Inner Range pentru a livra o platformă unificată, care combină sistemul de control acces Integriti cu șildurile Aperio alimentate de baterii.   

Pentru că Aperio este construit pe o platformă deschisă, integrarea se face seamless. Aperio oferă o alternativă simplă la soluția complicată cu cabluri, fără a fi nevoie de a modifica ușile. 

Economiii de costuri

Aperio ajută spitalul să economisească bani în desfășurarea operațiunilor. Încuietorile cu cabluri sunt alimentate în permanență. În schimb, încuietorile Aperio folosesc electricitate doar atunci când sunt activate de credențiale de acces.

Și pentru că Aperio are componente alimentate de baterii standard, întreținerea este ușoară: se înlocuiesc bateriile o dată la aproximativ 2 ani. 

Șildurile Aperio s-au dovedit a fi soluția de securitate cea mai eficientă din puncte de vedere al costurilor și ușor de instalat pentru spital.

- Sue McIntyre, Director General, Grantfen