Aperio® securizează săli de concert deosebite

Deschisă în anul 2012, Stavanger Concert Hall are două spații dedicate evenimentelor, cu design unic, independent acustice, construite la cel mai înalt standard internațional.

Clientul

Compania:

Stavanger Concert Hall

Locație:

Stavanger, Norvegia

Partener ASSA ABLOY: 

Låsservice 

Sistem de control acces:

ARX

Dispozitive Aperio instalate:

135 cilindri Aperio offline & șilduri cu mânere cu design personalizat

Anul instalării:

2012

Provocarea

180 camere

Arhitectura interioară inteligentă a Stavanger Concert Hall permite ca două concerte să se desfășoare în același timp, fără ca sunetele să ajungă în cealalată sală. Această nouă clădire de referință a fost proiectată de RATIO Arkitekter.
Aceasta a necesitat un sistem modern de control acces care să se asorteze cu designul său îndrăzneț. Instalarea ușoară și operarea facilă au fost esențiale.

Cerințele cheie au inclus:

  • Acces complet flexibil, care să permită muzicienilor, angajaților și contractorilor să se miște liber dar numai în zonele autorizate
  • Standarde de securitate necompromițătoare care să asigure protecția a sute de vizitatori simultan
  • Un sistem care reducă la minim cheltuielile cu control accesul, eliminând managementul costisitor al cheilor mecanice

Soluția Aperio

135 de șilduri


Stavanger Concert Hall a ales șilduri Aperio offline alimentate cu baterii și cilindri integrați cu sistemul lor de control acces. Sistemul include programatoare portabile, combinate cu uși și cititoare online.
Pentru un administrator este simplu să împartă utilizatorii pe grupuri predefinite. Acest lucru ne asigură că utilizatorii au drepturi de acces personalizate. 

Flexibilitate

Angajații au nevoie de acces sigur la cantină, cameră de recreere, vestiare, sauna și fitness, în plus pe lângă birouri și arhivă. Pentru evenimente mari cu până la 200 de contractori diferiți și zone diferite de acces la sala de concert. Acest grad de flexibilitate este posibil pentru că încuietorile wireles Aperio® aduc control acces pe mai multe uși. 

Fiecare persoană poate accesa doar zonele necesare - lucru ce îmbunătățește securitatea pentru toată lumea.

- Gaute Arnesen, Director Operațiuni Tehnice la Stavanger Concert Hall