Universitățile reduc din emisii și își sporesc securitatea folosind Aperio®

Înființată în anul 1963, Universitatea East Anglia (UEA) este una din universitățile de top în cercetare publică.

Clientul

Compania:

Universitatea East Anglia

Locație:

Norwich, Anglia

Partener ASSA ABLOY:

Gallagher

Dispozitive Aperio instalate:

200 șilduri Aperio Online 

An instalare:

2015

Provocarea

231 camere

UEA ocupă un campus mare așa că a căutat un sistem de închidere pentru noul său cămin din cadrul campusului, Crome Court. Spațiul de cazare are camere închiriate către absolvenți, separate în apartamente, pentru 8-13 persoane.

Crome Court fost proiectată pentru a minimiza impactul asupra mediului, inclusiv emisiile CO2. UEA speră că sistemul de control acces va contribui la acest lucru.

Cerințe cheie incluse:

  • încuietori electronice sigure, construite pentru a servi cerințele cazării de studenți
  • design stilat al componentelor, cu un profil avansat de mediu
  • o soluție economică pentru a se încadra în buget
  • un furnizor de soluții care poate să ofere training la locul instalării 

Soluția Aperio

Extinderea sistemului

UEA a folosit control acces de la Gallagher timp de un deceniu. Au trecut la încuietorile wireless Aperio pentru a-și extinde platforma existentă la Crome Court. Ușile au fost dotate cu șilduri wireless Aperio® Online, cu training de instalare oferit în campus de ASSA ABLOY.

Studenții deschid uși cu carduri inteligente în locul cheilor. Încuietorile alimentate de baterii Aperio® emit mai puțin CO2 decât încuietorile cablate. 

Integrare

Personalul UEA controlează ușile dintr-o interfață web-based sau de pe telefonul mobil, cu înregistrări audit online facilitând monitorizarea în timp real. Dispozitivele Gallagher și Aperio pot opera cu aceleași date pe card, permițând instalarea cu costuri reduse.
Flexibilitatea este un alt avantaj: ușile suplimentare pot fi integrate în sistemul Gallagher al UEA oricând este necesar.

ASSA ABLOY are experiență extinsă în sectorul educației. Ne bucură acest sistem pilot în campusul studenților noștri și sperăm să implementăm Aperio în întregul spațiu de cazare.
- Christine Beveridge, director servicii campus la Universitatea East Anglia