Deschidem uși proaspeților absolvenți

/Local/RO/Student.jpg

Dacă ești proaspăt absolvent, programele noastre sunt o rampă de lansare către o carieră viitoare la ASSA ABLOY. De asemenea, reprezintă o cale către noi informații.

Programele pe care le oferim vă dau posibilitatea să vă îmbunătățiți abilitățile și să căpătați experiență în mediul de lucru. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a obține o nouă poziție în Grupul ASSA ABLOY, din lumea întreagă.

Începe construirea relațiilor

În programele noastre pentru stagiari primești acces la experți din zone diferite, factori de decizie, colegi experimentați-toate contactele necesare pentru zona în care decizi să lucrezi. 

Experiență practică

Programele noastre pentru învățăcei vă dau șansa de a câștiga experiență practică într-un mediu de lucru, conducând la o carieră împlinită în ASSA ABLOY România.

Programe pentru stagiari ASSA ABLOY EMEA 

ASSA ABLOY România este parte a diviziei ASSA ABLOY EMEA. Într-un program de 18 luni stagiarilor li se dă oportunitatea să petreacă 3 luni într-o altă locație EMEA. În fiecare an, pentru acest program, sunt selectați absolvenți, din toată Europa. Programul include prezentarea conducerii EMEA și dezvoltarea abilităților pentru viitoarea carieră. 

Detalii despre acest program găsiţi aici.

Aplică acum!