Mânerul antibacterian ABLOY® ACTIVE

Suprafețele de contact ale ușilor reprezintă un mediu favorabil pentru răspândirea bacteriilor dăunătoare, prin contact fizic. Special concepută pentru accesoriile ușilor, soluția ABLOY ACTIVE, distruge bacteriile într-un mod eficient datorită proprietăților antibacteriene ale argintului. Învelișul unic ACTIVE este o caracteristică de bază a tuturor mânerelor vopsite, fiind ideal atât pentru uși în spații publice, cât și în locuințe.

Familia produselor ACTIVE are un nou membru, mai durabil

Familia produselor ACTIVE a fost extinsă cu un nou lac transparent, înveliș standard pentru produsele din alamă lustruită și periată. Noul lac a fost dezvoltat pentru a rezista unei utilizări mai intense.  

Economisiți costuri, investiți în bunăstare

Soluția noastră ACTIVE reprezintă o modalitate eficientă și fără efort pentru îmbunătățirea standardelor de igienă, atât acasă cât și în locuri cu trafic intens de persoane, precum școli, spitale și birouri. Reducerea numărului infectărilor va determina mai puține absențe motivate de îmbolnăviri,  mai puține zile de spitalizare și costuri reduse cu cheltuielile de sănătate.

Argint puternic natural

Proprietatea antibacteriană a învelișului ACTIVE se datorează particulelor de argint din compoziția sa, ale cărui proprietăți de distrugere a bacteriilor sunt cunoscute de secole. Soluția ACTIVE distruge 99% din bacteriile dăunătoare*, păstrându-și proprietățile antibacteriene și protectoare igienice prin curățare regulată. (*BioCote)

HygTech Alliance

ABLOY este parte din HygTech Alliance al cărei scop este dezvoltarea de produse antimicrobiene și soluții pentru managementul igienei. Companiile care fac parte din HygTech Alliance sunt convinse că dezvoltarea de soluții tehnologice și hardware pentru managementul igienei, poate contribui la o reducere semnificativă a ratei infectărilor din spitale și răspândirii bolilor transmise prin contact.